VISITA A LA CASA ‘LA RICARDA’

La Ricarda - Fotografia

Ens plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dissabte 23 de febrer de 2013 i pensada per a complementar la primera sessió del II CICLE de Diàlegs Tècnics sobre Patrimoni Arquitectònic.

 

El programa previst és el següent:

10:30

Trobada al punt designat: La casa està dins d’una finca privada, amb accés restringit i sense transport públic. Per tant, el Punt de Trobada serà l’aparcament que hi ha al davant del Cementiri Sud del Prat, fora del casc urbà, al costat de la carretera que va fins la platja. Tant si s’hi arriba per l’autovia de Castelldefels com per la Ronda de Dalt, cal agafar la sortida cap a la Terminal 2 de l’aeroport (la terminal antiga) i, en arribar al Prat, seguir alguna d’aquestes indicacions: “Cementiri – Tanatori”, “Platja”, “Espais del Delta”. Des del Punt de Trobada, ens guiaran fins la casa (poc més de 5 minuts).

11:00

Visita a la casa (duració aproximada d’unes dues hores).

13:00

Comiat i finalització de la visita.

El cost de la visita és de 15€ més IVA per als membres de l’AADIPA i de 20€ més IVA, per a la resta d’assistents. Aquest preu inclou l’entrada al recinte (13€). El pagament s’efectuarà mitjançant càrrec a compte bancari i la factura s’enviarà telemàticament a tots els inscrits.

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans del dijous 21 de febrer de 2013. Cal omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.

Per a resoldre qualsevol dubte o qüestió en relació a la visita, podeu contactar amb la Mireia Barnadas i Ribas, secretària tècnica de l’agrupació, a aadipa@coac.net o al telèfon 646 79 29 49.

Programa

Documentació:

Docomomo Ibérico

Mostra La Ricarda en un mapa més gran