Convocatòria de la 1a Mostra d’Arquitectura de Barcelona.

web

Les seus del Barcelonès de la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya convoquen la Primera Mostra d’Arquitectura de Barcelona. El projecte de les Mostres d’Arquitectura del COAC recull l’herència de les biennals, triennals i premis d’arquitectura organitzats durant més de quinze anys per seus, delegacions i demarcacions col·legials amb la voluntat de potenciar i donar a conèixer el treball dels arquitectes arreu del territori català.

En aquest temps, Barcelona i els municipis del seu entorn més immediat no han comptat amb biennal, triennal o premi. Així, amb la creació de la Mostra d’Arquitectura de Barcelona es pretén omplir aquest buit.

L’àmbit territorial serà els municipis del Barcelonès i els del Baix Llobregat que formen, amb Barcelona, un continu urbà i que plantegen una especial relació i interacció entre llurs respectius sistemes.