Gaudí en obres

Inici: 17 de febrer de 2013
Fi: 17 de marçde 2013

Associació de Sards a Catalunya c/ Bisbe Laguarda, 9. 08001 Barcelona

Exposició de Giacomo Alessandro

Es un arquitecte sard que estudia a Barcelona en el Laboratori de l’Habitatge del Segle XXI. Apassionat d’art, design i historia, ens presenta el seu projecte: Barcelona Desapareguda, una pagina web d’aquesta ciutat que avui en dia no podem veure: edificis, parcs i carrers que han desaparegut o que han canviat la seva forma, el seu color, el seu temps. L’exposició fotogràfica “Gaudí en obres”, mostra imatges de diferents edificis, cases i treballs de Antoni Gaudí, al moment de la seva construcció, des de finals del segle XIX fins als primers anys del 1900.
No només inaugurem l’exposició, presentarem també el programa de les diferents activitats dels propers tres mesos. Amb la targeta de socis podreu gaudir de totes les activitats que farem i molt més.
Es una bona ocasió per conèixer, viure i apropar-se a les activitats de l’associació. A més, ja que us trobeu a Barcelona, podeu conèixer les onades d’aquesta ciutat, l’arquitectura mediterrània i un dels seus personatges més conegut, Antoni Gaudí: les seves obres, com van néixer, com son ara i les que no es van acabar de construir.

http://www.facebook.com/events/418083864946613/

ENTRADA: gratuïta
HORARI: feiners de 10 a 12,30 h i de 15,30 a 20 h. Dissabtes de 10 a 12,30 h.