II cicle de DIÀLEGS TÈCNICS SOBRE PATRIMONI ARQUITECTÒNIC: LA REHABILITACIÓ DE LA TORRE DE LES AIGÜES DEL BESÒS

Besòs-ProgramaJPGL’AADIPA i l’Àrea d’Activitats Culturals de la Demarcació de Barcelona del COAC organitzen per segon any consecutiu aquest cicle de conferències/debat al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

La segona sessió corresponent a aquest segon cicle serà sobre La rehabilitació de la Torre de les Aigües del Besòs, al Poblenou de Barcelona, i anirà a càrrec dels arquitecte Antoni Vilanova i Eduard Simó.

Amb la finalitat de complementar aquesta activitat, l’Agrupació ha organitzat una visita tècnica a la Torre de les Aigües, que tindrà lloc el proper dissabte 27 d’abril.

Data: dilluns 15 d’abril de 2013
Hora: 19:00
Lloc: sala d’actes del COAC (Plaça Nova núm. 5, Barcelona)
Inscripció: activitat gratuïta, no és necessària inscripció prèvia.

Documentació