Nou cicle de xerrades a l’Ateneu: Lliçons sobre Barcelona

web

El cicle “Lliçons sobre Barcelona” es planteja com a homenatge a Manuel de Solà-Morales (+ 27-11-2012), professional i professor, reconegut internacionalment. Es basa al seu llibre “Ten lessons on Barcelona”, premi Ciutat de Barcelona 1985. S’intentaran posar al dia els termes més rellevants de l’urbanisme de la Ciutat, tractats en aquell llibre, i desenvolupats sota el punt de vista de la transversalitat que donaran especialistes de diferents camps. Cada ponència serà desenvolupada per varis especialistes que presentaran la seva intervenció en forma de diàleg.

El director i moderador del cicle serà Lluís Domènech i Girbau, Doctor Arquitecte AxA. El format serà el d’una taula rodona a desenvolupar entre els 4 o 5 participants, durant 1h 30’.

“La modernitat de la ciutat antiga”    
4 abril de 2013, 19h.
Amb Oriol Bohigas, arquitecte AxA; Enric Serra, arquitecte; Josep Maria Carreras, economista; i Itzíar González, arquitecta.

“L’Eixample, gresol i centre de Barcelona”
18 d’abril de 2013, 19h.

Amb Miquel Corominas, arquitecte; Borja de Riquer, historiador; Zaida Muxi, arquitecta; i Joan Majó, president del Cercle pel Coneixement.

Cartellparaweb