VISITA AL BARRI VELL DE GIRONA: CASA COLLAGE I CASA NOGUERA

Activitat de l’AADIPA del dissabte 13 d’abril de 2013 i organitzada per en Pep Fortià, arquitecte agrupat. El casc antic de la ciutat de Girona, un dels teixits històrics més importants del nostre país, ja ha estat visitat per la nostra Agrupació en diverses ocasions però enguany tindrem l’oportunitat d’accedir a dues intervencions recents.

El programa previst és el següent:

11:00

Trobada i breu presentació de la visita, a càrrec d’en Pep Fortià, arquitecte. Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.Plaça de la Catedral, núm. 2 (Girona)

11:15

Visita a la Casa Collage (Carrer de la Força, núm. 19), obra premiada amb la menció  Arquitecte emergent dels premis Mies Van der Rohe 2011.Ens acompanyaran la Bet Capdeferro i en Ramon Bosch, arquitectes responsables del projecte d’intervenció a l’edifici i la seva adequació com a habitatge unifamiliar.

12:30

Visita a la casa Noguera (Carrer dels Alemanys, núm. 5).Ens acompanyarà l’Anna Noguera, arquitecta responsable del projecte d’intervenció a l’edifici i la seva adequació com a habitatge unifamiliar.

13:30

Comiat i finalització de la visita.

El cost de la visita és de 5€ més IVA per als membres de l’AADIPA i els arquitectes de la Demarcació de Girona i de 10€ més IVA, per a la resta d’assistents. El pagament s’efectuarà mitjançant càrrec a compte bancari i la factura s’enviarà telemàticament a tots els inscrits. El preu inclou les visites guiades i la documentació (en format PDF).

El nombre màxim de places és de 40. Es respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció.

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans del dijous 11 d’abril de 2013. Cal omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.

Programa

Documentació:  Casa Collage, Casa Noguera