Jornada sobre el projecte de llei de Rehabilitació, Regeneració i Renovació Urbana

web

Data: Dilluns 06/05/2013
Lloc: Saló d’Actes del Deganat dels Registradors de Catalunya. C/ Joan Miró, 19-21, planta baixa. 08005 Barcelona
Hora:12:00-20:00 h
Inscripció gratuïta: Cal confirmar al Servei d’Estudis Registrals de Catalunya 93 225 26 11Atenció: Elisabeth Pursals secretariacer.catalunya@registradores.org

Jornada sobre el projecte de Llei de Rehabilitació, Regeneració i renovació Urbana que repassarà diferents aspectes de la proposta des del put de vista de l’arquitectura, l’urbanisme, el dret o el mercat immobiliari, entre d’altres. Organitzada pel Deganat dels Registradors de Catalunya i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), la jornada es desenvoluparà a la sala d’actes del Deganat dels Registradors. La jornada és d’assistència lliure i gratuïta.

El programa de les jornades comptarà amb les intervencions de Pilar Martínez, directora general d’Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment; José Manuel Galindo, president de l’Associació de Promotors i Constructors d’Espanya; Jordi Ludevid, president del CSCAE, Ángel Menéndez, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat Autònoma de Madrid; Alba Méndez, arquitecta; i Rafael Arnáiz, registrador de la Propietat de Barcelona 7.

El degà dels Registradors de la Propietat, Antonio Giner, i el degà del COAC, Lluís Comerón, seran els encarregats de la introducció i la cloenda de la jornada, que també inclourà un col·loqui amb els participants moderat per Fernando P. Méndez, registrador de la propietat de Castelldefels.

Vegeu tot el programa de la jornada