CÀLCUL D’ESTRUCTURES EN REHABILITACIÓ: SOSTRES

2a edició del curs Càlcul d’estructures en rehabilitació: sostres dirigit per Robert Brufau, una iniciativa conjunta  de l’Escola Sert COAC, l’Institut d’Estudis Estructurals i l’Associació de Consultors d’Estructures. El curs està dirigit principalment a arquitectes no especialistes en càlcul, professionals amb experiència pràctica limitada i ben formats en rehabilitació a nivell teòric  (mes d’un màster o postgrau).

L’objectiu d’aquesta col.laboració és sumar esforços en promoure cursos de formació en excel·lència acadèmica dins de l’àmbit de l’Arquitectura i en concret en l’especialització de la Consultoria Estructural i la Rehabilitació. En els propers mesos apareixerà una completa programació docent que permetrà als especialistes o no del sector , millorar i completar els seus coneixements o be abarcar-ne de nous respectivament.

En aquesta segona edició s’ha dividit el temari en dues parts: Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: sostres, que és el curs present i Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars, que s’iniciarà al setembre del 2013.

Cada part plantejarà i resoldrà, en 6 sessions, una 25ª d’exercicis de càlcul d’estructures habituals en rehabilitació, abrasant des de conceptes bàsics com l’estudi de càrregues d’un edifici, passant per les comprovacions estructurals d’elements concrets, fins a arribar al càlcul de reforços segons les diverses tipologies. En total 12 professors triats entre els millors de l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país –tots ells pertanyents a l’Associació de Consultors d’Estructures- impartiran un total de 48 hores presencials.

Dates: 27.05.13 al 08.07.13
Lloc: presencial (Carrer Arcs, 1-3, 5a planta 08002 Barcelona) i per videoaula a través d’Internet
Inscripció: 288.00-340,00€ (veure web)