PROJECCIÓ DE “GAUDÍ” AL CICLE ARQUITECTURES DE CINEMA

el dimecres 29 de maig a les 20 h, dins el cicle “Arquitectures de Cinema” que han organitzat la Fundació Rafael Masó i el Museu del Cinema de Girona, es projectarà Gaudí, dirigida per Manuel Huerga (Espanya, 1988) 57′, presentada per el seu productor Paco Poch. L’activitat compta amb la col·laboració de L’Obra Social de “la Caixa” i de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Totes les projeccions tindran lloc al Museu del Cinema a les 20 h. .+Info

– Dimecres 8 de maig. 20h. Museu del Cinema.
Le Corbusier: Le Cabanon. Dirigida per Rax Rinnekangas (Finlandia, 2010) 60′ VOSE. Presentada per Fernando Marzà, arquitecte. Entrada gratuïta.

– Dimecres 15 de maig. 20h. Museu del Cinema.
Strangers When We Meet. Dirigida per Richard Quine (EUA, 1960) 117′ VOSE. Presentada per Jordi Crous, arquitecte. Entrada gratuïta.

– Dimecres 22 de maig. 20h. Museu del Cinema.
En construcción. Dirigida per José Luís Guerín (Espanya, 2011) 125′. Presentada per el seu director, José Luis Guerin. Entrada gratuïta.

– Dimecres 29 de maig. 20h. Museu del Cinema.
Gaudí. Dirigida per Manuel Huerga (Espanya, 1988) 57′. Presentada per el seu productor Paco Poch. Entrada gratuïta.

Activitat organitzada pel Museu del Cinema i la Fundació Rafael Masó, amb la col·laboració de L’Obra Social de “la Caixa” i del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya – Demarcació de Girona.