VISITA A VILALBA DELS ARCS, BATEA I FLIX

bateaIMG_6984a1Ens plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dissabte 1 de juny de 2013 i organitzada pel Vocal de la Demarcació de l’Ebre, en Dídac Gordillo, i na Mercè Griñó, arquitecta agrupada.

El programa previst és el següent:

10:20

Trobada davant del Molí de Granyena, a Vilalba dels Arcs. Presentació i inici de la visita.

10:30

 

Visita a l’interior del Molí de Granyena, a Vilalba dels Arcs.

Acompanyats per na Mercè Griñó, arquitecta responsable de la intervenció i la recuperació tant de l’espai interior del molí com de la previsió d’actuació en l’exterior del complex, amb la sènia i la bassa, entre d’altres elements.

12:00

Visita a la intervenció en l’espai públic del conjunt històric de Batea.

Acompanyats per en Joaquim Ferrús, arquitecte responsable de la intervenció en l’espai públic i el tractament dels pavimentats del nucli històric de la vila.

13:00

Visita al conjunt del Celler La Fou de Batea.

Acompanyats per en Joan Baptista Bladé, arquitecte de l’equip DESPATXMILÀ, responsable de la intervenció a la Casa Figueres, edifici senyorial del segle XVIII amb el pati i el celler annex.

14:30

Dinar a la Fonda Castro de Flix (Carrer Major, núm. 5).

16:30

Visita al Molí d’Oriol de Flix.

Acompanyats per en Pere Rams, arqueòleg responsable de les excavacions, per na Mercè Griñó, arquitecta responsable del futur projecte d’intervenció, i per en Jaume Masip, representant de l’Associació Cultural “La Cana”, promotora de la iniciativa de recuperació del conjunt.

17:30

Visita al Castell Nou de Flix.

Acompanyats per en Miquel Orellana i en Rubèn Heras, arquitectes responsables de la intervenció en aquest fortí bastit durant les guerres carlines.

18:30

Comiat i finalització de la visita.


El cost de la visita és de 20€ més IVA per als
membres de l’AADIPA i els arquitectes de la Demarcació de l’Ebre i de 25€ més IVA, per a la resta d’assistents. El pagament s’efectuarà mitjançant càrrec a compte bancari i la factura s’enviarà telemàticament a tots els inscrits.

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans del dimecres 29 de maig de 2013. És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.

Per a resoldre qualsevol dubte o qüestió en relació a la visita, podeu contactar amb la secretària tècnica de l’agrupació, na Mireia Barnadas i Ribas, a través del correu aadipa@coac.net o al telèfon 646 79 29 49.

 

Programa

Documentació: Molí de GranyenaEspai públic del conjunt històric de BateaCeller La Fou de BateaMolí d’Oriol de FlixCastell Nou de Flix

Butlleta d’inscripció