II CICLE de DIÀLEGS TÈCNICS SOBRE PATRIMONI ARQUITECTÒNIC: NOVA APLICACIÓ DEL CODI TÈCNIC DE L’EDIFICACIÓ AL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC, COM A CONSEQÜÈNCIA DEL PROJECTE DE LLEI DE REHABILITACIÓ, REGENERACIÓ I RENOVACIÓ URBANA


(2013_06_10) II CICLE DE DILEGS TCNICS, TERCERA SESSIPer segon any consecutiu, l’AADIPA organitza, conjuntament amb l’Àrea d’Activitats Culturals de la Demarcació de Barcelona del COAC, un cicle de conferències/debat al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

La tercera sessió corresponent a aquest segon cicle serà sobre la Nova aplicació del Codi Tècnic de l’Edificació al patrimoni arquitectònic, com a conseqüència del Projecte de Llei de Rehabilitació, Regeneració i Renovació Urbana, anirà a càrrec del doctor arquitecte Josep Lluís González Moreno-Navarro.

Data: dilluns 10 de juny de 2013
Hora: 19:00
Lloc: sala d’actes del COAC (Plaça Nova núm. 5, Barcelona)
Inscripció: activitat gratuïta, no és necessària inscripció prèvia.

(2013_06_10) II CICLE DE DILEGS TCNICS, TERCERA SESSI