LLIURAMENT DEL PRIMER PREMI EUROPEU AADIPA

El termini d’inscripció del primer Premi Europeu AADIPA d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic,  va finalitzar el 15 d’abril i es va tancar amb la xifra de 199 participants, dividits en quatre categories: intervenció en el patrimoni construït, espai públic, planejament i divulgació. El jurat internacional que ha seleccionat els projectes guanyadors està format per Antoni Navarro, Francisco Jurado i Dario Dattilo, en la categoria d’intervenció en el patrimoni construït; Josep Miàs, Francisco Pol i Marcos Cruz, en la categoria d’espai públic; Jordi Rogent, Javier Fernández i Jean-Yves Quay, en la categoria de planejament; i Josep Maria Montaner, Asunción Hernández i M. Pierre-Marie Tricaud, en divulgació.

El proper dijous dia 13 de juny a la seu del COAC (Plaça Nova núm.5, Barcelona) tindrà lloc la I BIENNAL INTERNACIONAL PREMI EUROPEU AADIPA d’intervenció en el patrimoni arquitectònic, que consta, d’una banda, d’una jornada tècnica sobre patrimoni focalitzada en determinats casos d’interès i, d’una altra, de l’acte de lliurament del premi als projectes guanyadors:

09:45 – 17:00

Jornada El Patrimoni Arquitectònic a les dues ribes de la Mediterrània: Algèria i Catalunya, coorganitzada amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que consta d’un seguit de ponències sobre el projecte de rehabilitació de la Casbah d’Alger i d’altres casos catalans. El programa provisional es pot consultar aquí.

18:00

Presentació dels Projectes Finalistes i acte de lliurament del I PREMI EUROPEU AADIPA, presidit per Ferran Mascarell, conseller de Cultura.

Cal confirmar assistència a premiaadipa@coac.net