VISITA A DUES INTERVENCIONS EN JACIMENTS

Jaciments-FotografiaEns plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dimecres 19 de juny de 2013 i organitzada per en Pep Fortià, arquitecte agrupat. Es visitaran dues intervencions singulars en jaciments romans projectades i dirigides per l’arquitecte Toni Gironès.

 

 

 

El programa previst és el següent:

15:45

Trobada a l’Espai / descobriment de tres forns industrials romans (segle I aC).

Camí de Mataró núm. 113, Vilassar de Dalt (Barcelona).

15:50

Breu introducció de la jornada a càrrec d’en Pep Fortià, arquitecte.

16:00

 

Visita a l’Espai / descobriment.

Acompanyats per en Toni Gironès, arquitecte autor del projecte, i la Paula Lloret, coordinadora de serveis educatius de l’empresa “Tanit, didàctica i difusió cultural”.

17:30

Trasllat fins al Mons Observans: Adequació de l’espai natural del jaciment romà de Can Tacó (segle II aC) Montmeló – Montornès del Vallès. Etapa 2008-2012.

Vial Nord, Montornès del Vallès, Barcelona.

18:00

Visita al Mons Observans.

Acompanyats per en Toni Gironès, arquitecte autor del projecte; la Montserrat Tenas, arqueòloga i directora del Museu Municipal de Montmeló; i en Joaquim Folch, Arqueòleg Territorial dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

19:30

Comiat i finalització de la visita.

El cost de la visita és de 7’5€ més IVA per als membres de l’AADIPA i de 12’5€ més IVA, per a la resta d’assistents. Aquest preu inclou l’entrada al primer recinte (2’5€); el segon serà d’accés gratuït. El pagament s’efectuarà mitjançant càrrec a compte bancari i la factura s’enviarà telemàticament a tots els inscrits.

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans del dimarts 18 de juny de 2013 a les 14:00. Cal omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.

Programa

Butlleta d’inscripció

Documentació: Vilassar de Dalt, Montornès del Vallès