Ruta modernista a Mataró

Dates: Del 24 de març al 28 de juliol2013
Lloc: Mataró (Maresme)
Inscripció: Gratuïta
L’Oficina de Turisme de Mataró proposa una ruta modernista per la ciutat. Un recorregut que tindrà especial interès en la casa Coll i Regàs, al carrer Argentona, l’obra arquitectònica més representativa d’aquest estil. A més, durant la ruta es coneixerà la casa natal de Josep Puig i Cadafalch, l’arquitecte mataroní més important de l’època. Es visitarà el saló de sessions de l’Ajuntament, el mercat del Rengle i un dels primers encàrrecs fets a Antoni Gaudí en la seva joventut: la Cooperativa l’Obrera Mataronesa, coneguda com la Nau Gaudí.En el transcurs de la ruta es farà referència als principals arquitectes del moment i destacaran la figura de Puig i Cadafalch amb l’explicació de trets de la seva biografia. El recorregut és gratuït i es fa cada quart diumenge de mes a les 11 h. El punt de trobada és l’Ajuntament.