SEGONA CONVOCATÒRIA mARQet

SEGONA CONVOCATÒRIA Si vols participar en el mARQet, la fira d’arquitectes organtizada per l’AJAC, encara hi ets a temps. Obrim una segona convocatòria de concurs per a l’adjudicació d’un estand de 6m2 dins el gran espai de promoció col.lectiva que compartirem amb els participants ja seleccionats en la primera convocatòria.

Si et vas quedar fora per falta de temps o informació, aquesta és la teva oportunitat.

La idea es que cada arquitecte o grup d’arquitectes joves tingui un stand on explicar els serveis que ofereixen per mostrar a la societat l’ampli ventall de serveis que podem oferir: és important que els arquitectes que es dediquen a temes de patrimoni hi estiguin també representats.

Envia la teva proposta a ajac@coac.net seguint les instruccions a la web de l’AJAC   http://www.coac.net/ajac/

FINS EL 31 de JULIOL – 24:00