18è Congrés IOHA

Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya es complau de comunicar-vos que entre el 9 i el 12 de juliol de 2014 organitza, junt al Memorial Democràtic, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, el 18è Congrés Internacional de la International Oral History Association (IOHA), que se celebrarà a Barcelona amb el títol de “Poder i democràcia: les múltiples veus de la història oral”.

A totes les persones que heu treballat amb fonts orals, us convidem a presentar les vostres propostes de comunicació abans del 15 de setembre de 2013. I a totes les que hi estigueu interessades, a inscriure-us en aquest Congrés a partir de l’any 2014.

Podeu ampliar les informacions al blog del Congrés: http://congresoioha2014.wordpress.com/ o donar-vos d’alta al compte de Twitter @IOHA2014