Visites guiades a l’interior i al jardí de la torre Bellesguard

web


L’any vinent farà 70 anys que la casa pertany a la família Guilera, la qual compaginarà, a partir de setembre, la vida privada amb les noves visites guiades. S’iniciaran el 18 de setembre, el dia següent de ser inaugurada oficialment amb la presència de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Concretament, s’hi oferiran dos tipus de visites: l’itinerari complet guiat, que valdrà 15 euros, i la visita per l’exterior, de 7 euros. Pel que fa a la primera opció, tindrà una durada d’una hora i mitja i caldrà reserva prèvia, ja que els grups no podran superar les 15 persones. També hi haurà disponible una audioguia en vuit idiomes.

Els beneficis de les visites serviran per rehabilitar tot el que s’està deteriorant a causa del pas dels anys, i també per ampliar la investigació històrica que s’està duent a terme des de fa poc més d’un any i que ha permès entendre i descobrir molts detalls que amaga el monument.