LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ AL COAC

Entre els dies 6 i 15 de setembre se celebra a l’avinguda de la Catedral de Barcelona la 31a edició de la Setmana del Llibre en Català, i de nou el COAC i la Cooperativa Jordi Capell hi col·laboren de forma activa, acollint diversos actes a l’altell de Plaça Nova i participant en l’organtització de xerrades i presentacions de llibres i revistes. Així, el dissabte dia 7 a les 19.45h, la Cooperativa Capell presentarà a l’escenari “plaça de la Paraula” el llibre “Males arts”, amb la participació d’Andreu Martín, Francesc Pla i l’autor, l’arquitecte Albert Gasull.

web
El dilluns dia 9 de setembre a les 18 h tindrà lloc a l’altell de plaça Nova una xerrada sobre els arquitectes Bonet, Coderch, Moragas i Pratmarsó, amb motiu del centenari del seu naixement. A l’acte està prevista la participació de Jordi Roig, Josep M. Montaner, Josep M. Rovira i Pilar de la Villa.
El divendres 13 de setembre a les 18.45h, es durà a terme a la “plaça de la Paraula” la presentació de Revistes d’Arquitectura, que comptarà amb la participació dels arquitectes i membres de la redacció de les publicacions Aproximacions, Diagonal i Quaderns.
D’altra banda, la Setmana del Llibre en Català oferirà un descompte del 5% en la compra de llibres en qualsevol caseta expositora a tots els col·legiats del COAC