XIV Reunió Tècnica de conservació-restauració.La conservació arquitectònica, un treball en equip

Dates: 3 i 4 de  novembre de 2014
Lloc: Museu Nacional d’Art de Catalunya, a Barcelona

web

Crida a comunicacions

L’associació professional Conservadors-Restauradors Associats de Catalunya (CRAC) convoca a la XIV Reunió Tècnica de conservació-restauració a Barcelona.
La CRAC ha estat creada al 2013, fruit de la fusió de les dues anteriors associacions de conservadors de Catalunya: ARCC i Grup Tècnic. Aquesta conferència internacional es presenta com a la continuació de les Reunions Tècniques bianuals organitzades precedentment pel Grup Tècnic, i celebrades des del 2006 al Museu Nacional d’Art de Catalunya.
El tema de la XIV Reunió Tècnica, “La conservació arquitectònica, un treball en equip”, vol seguir en la línia de la reunió precedent, que ens qüestionava sobre la interdisciplinarietat en la conservació-restauració.

Convocatòria CRAC