Postgrau Relat Urbà. Narrativa i representació d’itineraris històrics.

Director: Joan Roca
Coordinadors: Raimon Àvila (IT) – Andrea Manenti (MUHBA)
Durada: 30 ECTS
Dates de realització: del 01/2014 al 07/2014
Import matrícula: 1.870’00 € (veure web)
Lloc: Institut del Teatre. Plaça Margarida Xirgu, s/n – 08004 Barcelona
Museu d’Història de Barcelona. Baixada de la Llibreteria, 9 – 08002 Barcelona

El Museu d’Història de Barcelona i l’Institut del Teatre , presenten els dies 21 i 25 d’octubre, a les 18 hores, a la Sala Martí l’Humà del MUHBA Museu d’Història de Barcelona ( Pl. del Rei s/n) el Curs de Postgrau Relat Urbà. Narrativa i representació d’itineraris històrics.

Relat Urbà és un curs per formar experts en la ideació i interpretació d’itineraris històrics urbans. Per primer cop un curs adreçat a un nou concepte de guia turístic, aglutina en un mateix discurs història urbana, patrimoni, turisme cultural i art dramàtic, per donar impuls a la creació de productes culturals innovadors i atractius.

Programa

mhb60