VIATGE A ITÀLIA RELACIONAT AMB EL XXXVIè CURSET

Bolzano-FotografiaCom cada any, l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic està organitzant el tradicional Curset, Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany se celebrarà del 12 al 15 de desembre de 2013 amb el títol Valors patrimonials i eficiència energètica. Conflictes i solucions.

Com ja és habitual, l’AADIPA també ha preparat un viatge relacionat amb la temàtica del Curset. Aquest any proposem un viatge a Itàlia, concretament a la regió de Bolzano, un territori pioner en la implantació de mesures d’eficiència energètica en el seu patrimoni arquitectònic. Visitarem diverses intervencions en edificis històrics amb criteris d’eficiència energètica a la ciutat de Bolzano i a les valls del seu entorn i aprofitarem el desplaçament des de l’aeroport de Venècia per visitar diversos edificis singulars del patrimoni arquitectònic italià, sempre acompanyats d’arquitectes i altres tècnics italians que ens explicaran les intervencions.

NOVES DATES: del 7 al 10 DE NOVEMBRE DE 2013. Més avall hi ha l’enllaç al programa complet del viatge, on trobareu el detall de les visites previstes, les característiques logístiques de l’activitat i les instruccions per a formalitzar la inscripció.

AADIPA_VIATGE ITÀLIA 2013

Dates: 7-10 de novembre de 2013
Lloc: Bolzano, Itàlia
Preu orientatiu: 500€ (veure la proposta de gestió personal al programa AADIPA_VIATGE ITÀLIA 2013)
Inscripcions: agrupacions@coac.net abans del 29 d’octubre