TALLER INFANTIL D’ARQUITECTURA GRATUÏT

Què és Sense Moure’s del sofà?

És un viatge virtual a diferents ciutats, on descobrirem les semblances i les diferències entre elles, analitzarem la seva història i el seu creixement, ens comunicarem amb els seus ciutadans més petits per videoconferència per aprendre d’ells i experimentarem en primera persona el plaer de conèixer llocs nous mitjançant la seva arquitectura i el seu entorn construït.

En aquesta ocasió, viatjarem a Palma de la ma dels Arquitectives, on ens esperen petits exploradors i exploradores que ens convidaran a descobrir la capital de Mallorca.

Sense moure’s del sofà ens aportarà la capacitat d’abstracció, fluïdesa en les relacions personals, coneixements sobre com es formen i evolucionen les ciutats i grans dosis de diversió mitjançant la representació d’edificis característics.

 

Per a nens i nenes: de 6 a 10 anys

Data: Dissabte, 9 de novembre de 2013
Hora: de 11,00 a 13,30h
Lloc: COAC, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Plaça Nova, 5. Barcelona

Places limitades: És imprescindible inscriure’s prèviament a activitatsculturals@coac.net

Activitat gratuïta gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona.