II CICLE de DIÀLEGS TÈCNICS SOBRE PATRIMONI ARQUITECTÒNIC CINQUENA SESSIÓ: COMERÇ DE PROXIMITAT EL PATRIMONI FEBLE DE LES CIUTATS

(2013_11_11) II CICLE DE DIALEGS TECNICS CINQUENA SESSIO

Per segon any consecutiu, l’AADIPA organitza, conjuntament amb l’Àrea d’Activitats Culturals de la Demarcació de Barcelona del COAC, un cicle de conferències/debat al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

La cinquena sessió corresponent a aquest segon cicle té per títol Comerç de proximitat: el patrimoni feble de la ciutat .

La jornada anirà a càrrec de Manel Clavillé Inglès, arquitecte i director tècnic a l’Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona; Xavier Simón Miranda, arquitecte tècnic i responsable de Llicències d’Obra i Habitatge del Districte de Ciutat Vella; i Ana Chust Peters, arquitecta i arquitecta tècnica, de STRUCTIVA SL. CASATEST.

Data: dilluns 11 de novembre de 2013
Hora: 18:00
Lloc: sala d’actes del COAC (Plaça Nova núm. 5, Barcelona)
Inscripció: activitat gratuïta, no és necessària inscripció prèvia.