RECORDANT ANTONI BONET CASTELLANA

Acte obert per recordar i homenatjar la figura d’Antoni Bonet i Castellana l’any del centenari del seu naixement.

Amb motiu de la commemoració dels 100 anys del naixement d’Antoni Bonet Castellana,  es durà a terme  un acte obert per recordar i homenatjar la figura de l’arquitecte en el qual participaran participaran persones vinculades a La Ricarda, com ara Victòria Bonet i la família Gomis Bertrand i els arquitectes Fernando Álvarez i Jordi Roig. Aquest serà el primer dels actes que es desenvoluparan al Col·legi per recordar i reconéixer els quatre arquitectes dels qual s’acompelix el centenari del seu neixement aquest any: Coderch, Moragas i Pratmarsó, a més de l’esmentat Bonet Castellana.

Data: dilluns 25 de novembre de 2013
Hora: 19:00
Lloc: sala d’actes del COAC (Plaça Nova núm. 5, Barcelona)
Inscripció: activitat gratuïta, no és necessària inscripció prèvia.