L’ALTRA CIUTAT – PROJECTE PARTICIPATIU D’INTERVENCIONS A L’ESPAI PÚBLIC DE VIC –

web

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, la Universitat de Vic, el Centre d’Arts Contemporànies, la delegació d’Osona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, La Farinera i l’Ajuntament de Vic organitzen una conferència i una taula rodona en el marc del projecte participatiu d’intervencions a l’espai públic de Vic “L’Altra Ciutat” que s’està duent a terme amb joves artistes i que veurà la llum al llarg dels mesos de desembre i gener.

Ambdues propostes pretenen acostar als i les participants d’aquest projecte, així com a la ciutadania en general, a la participació ciutadana a l’espai públic i mostrar com aquests dos conceptes van estretament lligats l’un amb l’altre. De la mà d’experts en la matèria, es debatrà quin paper juguen les emocions a l’hora de viure i conviure a l’espai púbic, quin paper hauria de tenir la ciutadania a l’hora de projectar-los, així com la importància de l’art en aquests processos.

Data: dijous 14 de novembre
Lloc: Sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya – Delegació d’Osona (Plaça Bisbe Oliba, 2).
Hora: 19:00h
Conferència “El retorn al lloc i a les geografies emocionals en un context de canvi de paradigma” a càrrec de Joan Nogué, Director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i Catedràtic de Geografia Humana de la UdG.

Data: dijous 21 de novembre
Lloc: Sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya – Delegació d’Osona (Plaça Bisbe Oliba, 2).
Hora: 19:00h

Jordi Pascual (gestor en cultura i sostenibilitat i coordinador internacional de l’Agenda 21 de la cultura), Jordi Canudas (artista visual i professor a l’Escola Massana) i Itziar González (arquitecta i urbanista) debatran en taula rodona sobre “Pràctiques artístiques i dinàmiques participatives en l’espai públic” que, a més, serà moderada per Clara Garí, directora de la Nau Cöclea.