UPC Open Talent: Architectural Inspections on High. Historic Buildings in the USA

cabecera-MHBinUSA-cat

 web

UPC School l’Open Talent: “Architectural Inspections on High: Investigation, documentation and testing of monumental historic buildings in the United States”, a càrrec de Kent Diebolt, especialista nord-americà en rehabilitació d’espais històrics.

Kent Diebolt presentarà les seves tècniques de treballs verticals per tal de realitzar estudis previs a la intervenció en el patrimoni arquitectònic. La inspecció in situ i els assajos no destructius d’edificis i obres d’enginyeria proporcionen, als tècnics especialistes, la informació imprescindible per a un correcte diagnòstic del seu estat de conservació, la planificació d’operacions de manteniment o la redacció de projectes d’intervenció.

Kent Diebolt és president i fundador de l’empresa de Vertical Access, una firma de consultoria especialitzada en la construcció i rehabilitació d’edificis que ofereix un conjunt de serveis que utilitzen tècniques d’accés amb corda industrial.

Des del primer projecte de Vertical Access l’any 1992 , Kent i el seu equip han inspeccionat un elevat nombre d’edificis de valor històric i patrimonial, construïts d’una àmplia varietat de materials, incloent maó i maçoneria de pedra, terracota, formigó, xapes i foses. Encara que la major part del treball de l’empresa se centra en edificis històrics i de valor patrimonial, altres projectes inclouen intervenció en espais contemporanis.

Data: Divendres 29/11/2013
Lloc:  UPC School (c/Badajoz 73, Barcelona)
Hora: 17:30h
Inscripció gratuïta: Cal inscripció prèvia, places limitades