Le Corbusier. Un atles de paisatges moderns

Inici: 29 de gener de 2014
Fi: 11 de maig de 2014

CaixaForum Barcelona. Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 BARCELONA

De dilluns a diumenge i festius de 10.00 a 20.00 h. Entrada 4€

web

Le Corbusier, una figura clau de l’arquitectura del segle XX, va ser pioner en els estudis de millora dels habitatges de les classes més baixes i va proposar noves formes d’arquitectura eficient en ciutats molt poblades. Le Corbusier va ser, al seu torn, un artista multidisciplinari, amb una obra que s’estén també a la pintura i la fotografia, unint art i arquitectura.

La mostra fa un itinerari complet per totes les fases de l’obra de Le Corbusier a través d’una extensa col·lecció de dibuixos, pintures, projectes arquitectònics i maquetes d’edificis, peces procedents majoritàriament de la Fondation Le Corbusier a París i del MoMA de Nova York. El visitant podrà contemplar des del treball realitzat en els primers anys de l’artista a Suïssa, fins al final dels seus dies a la Mediterrània, passant per Istanbul, Atenes, Roma, París, Ginebra, Moscou, Barcelona, Nova York i l’Índia.

Exposició organitzada pel The Museum of Modern Art (MoMA) de Nova York i produïda per l’Obra Social ”la Caixa”

CONFERÈNCIA
Dimecres 29 de gener I 19.00 h

A càrrec de Jean-Louis Cohen, comissari de l’exposició