Beques per realitzar projectes per a la promoció del patrimoni cultural dins el projecte europeu I AM (International Augmented Med)

web

El projecte europeu I AM (International Augmented Med) s’emmarca en el programa de cooperació transfronterera Conca Mediterrània de l’instrument de Veïnatge i Paternitat per al període 2007-2013 (ENPI CBC Med Programme ). El programa inclou els països de la Unió Europea (UE) i les regions dels països socis de la Conca Mediterrània.

I AM és un projecte de cooperació internacional amb l’objectiu de potenciar i difondre les tecnologies multimèdia innovadores per a la gestió del patrimoni cultural i natural.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya participa en aquest projecte i publica una convocatòria de beques que es concreta en tres modalitats:

  • a) Projectes d’aplicacions de realitat augmentada per a dispositius mòbils d’elements del patrimoni cultural de la ciutat de Girona.
  • b) Projectes de vídeo mapatge (vídeo mapping), a projectar sobre l’edifici de la Casa Pastors (Palau de Justícia) de la ciutat de Girona.
  • c) Suport al seguiment i la col·laboració en el desenvolupament del projecte europeu I AM.

A qui va dirigit?

Termini de sol·licitud: del 21 de gener al 17 de febrer de 2014.