Conferència: Orígens del nostre Modernisme

web

Josep Antoni Navarro Cossío, arquitecte i president de l’AADIPA (Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic) oferirà la conferència “Orígens del nostre Modernisme“.

El Modernisme català va ser un moviment amb una personalitat especial, que va contribuir a fer créixer el nostre país en tots els àmbits –especialment les arts plàstiques i l’arquitectura– i arreu del país. També el Maresme compta amb nombrosos exemples d’arquitectura Modernista. Gaudí, Puig i Cadafalch i Domènech i Montaner són alguns dels genials arquitectes que van construir a la nostra comarca. El conferenciant farà un repàs a les obres catalanes més apreciades.

Data: Divendres 31/01/2014
Lloc: Escola La Salle de Premià de Mar. (Carrer Abat Oliva 17 / Enric Borràs 47) .
Hora: 20:00h
Inscripció gratuïta