Ceràmica i rajola catalana-valenciana

1911633_229862343866482_314442285_n COMPENDI BIBLIOGRÀFIC
Joaquim Folch i Torres, Josep Font i Gumà, Manuel Gómez Moreno, Josep Puig i Cadafalch.
Ampel, 2013
El projecte, que patrocina l’Associació AMPEL i dirigeix Emili Sempere, consisteix en la reedició en facsímil d’un compendi bibliogràfic de textos del segle XIX i principis del XX que es troben dispersos.
La col.lecció va adreçada a experts i amants de la ceràmica en general, per facilitar l’estudi i el coneixement dels pioners de la història de la ceramologia.
El primer volum vol retre homenatge als precursors, i molt especialment a Joaquim Folch i Torres, col.leccionista, historiador d’art i museòleg, en el 50è aniversari de la seva mort, així com als il·lustres Josep Font i Gumà, col·leccionista i autor del primer catàleg sobre rajoles, de Manuel Gómez Moreno, reputat medievalista, i de Josep Puig i Cadafalch, arquitecte i historiador.
(extracte de la presentació d’Emili Sempere)