I Debat del Cicle L’arquitecte davant del procés sobiranista

Arquitectes per Catalunya presenta el cicle de debats L’arquitecte davant el procés sobiranista de Catalunya, centrat en la professió d’arquitecte, el professional, i el procés sobiranista, o de transició nacional, en el que està immersa la nostra societat.
El nostre interès és compartir i discutir els arguments que puguin sorgir en aquest context, basat en la premisa que la manera de fer les coses depengui únicament i exclusiva de la voluntat dels que vivim i treballem a Catalunya.
Aquests debats són centrals en l’objectiu d’Arquitectes per Catalunya, que és aportar a la societat unes reflexions sobre com es podrien plantejar les coses si es pogués fer un reset complet, si hi hagués un màgic moment zero que ens permetés repensar i refomular l’arquitectura, la seva producció, el seu ensenyament, els agents que hi intervenen, els instruments legals aplicables, etcètera.
El cicle constarà de quatre debats, que es celebraran mensualment de març a juny.
El moderador serà Félix Arranz. Els ponents, així com la fila zero, seran
professionals de prestigi i especialistes en els diferents camps que s’abordin, així com representants d’institucions rellevants en el camp de l’arquitectura.

Data: 18 de març de 2014
Lloc:  Sala d’Actes COAC Plaça Nova 5 (Barcelona)
Inscripció gratuïta