MOSTRA D’ARQUITECTURA DEL MARESME

La Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Ajuntament de Mataró convoquen la 4a Mostra d’Arquitectura del Maresme, la 13a edició dels Premis Puig i Cadafalch i el 1r Premi Puig i Cadafalch del Maresme amb l’objectiu de posar en valor i difondre la bona feina realitzada en el camp de l’arquitectura per tots aquells agents implicats en fer-la possible: tècnics, promotors i constructors.

A la 4a Mostra del Maresme s’hi poden adscriure obres per a les modalitats següents: obra nova, rehabilitació i/o addicions de promoció pública; obra nova, rehabilitació i/o addicions de promoció privada; intervencions de restauració en el patrimoni; intervencions en espais exteriors; intervencions en espais interiors; i planejament.

La 13 edició dels Premis Puig i Cadafalch premiarà treballs acabats a Mataró segons les modalitats d’obra arquitectònica; obra nova; interiorisme i restauració.

El 1r Premi Puig i Cadafalch premiarà la millor obra de recuperació del patrimoni arquitectònic que s’hagi fet a la comarca.

Les obres guanyadores se seleccionaran novament entre aquelles que s’hagin presentat a la Mostra d’Arquitectura del Maresme.

S’hi poden presentar les obres finalitzades entre l’1 de gener de 2011 i el 31 de desembre de 2013.

El termini d’inscripció i presentació de la documentació s’inicia el 21 de març i finalitza el 15 de maig de 2014.