MOSTRA D’ARQUITECTURA DE LES TERRES DE L’EBRE

La Demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya convoca la 4a Mostra d’Arquitectura de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de difondre l’arquitectura més rellevant emplaçada en l’àmbit territorial de les Terres de l’Ebre –comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta –.Es convoquen també, conjuntament amb altres entitats: 
– 1r Premi d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic
, amb la Diputació de Tarragona, per obres de restauració – rehabilitació en béns d’interès patrimonial o en espais públics històrics. 
– 1r Premi Territori i Sostenibilitat
, amb l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, per a projectes de desenvolupament urbanístic i/o promoció del nostre entorn natura;
– 1r Premi Arquitectura Jove
, amb l’Escola d’Arquitectura de Reus – Universitat Rovira i Virgili, per a arquitectes menors de 40 anys.

S’hi poden presentar les obres finalitzades i els planejaments urbanístics amb aprovació definitiva entre l’1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 201 – See more at:

El termini d’inscripció i presentació de la documentació finalitza el 31 de març de 2014.El programa Mostra d’Arquitectura Catalana és una iniciativa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya adreçada a fer visible la tasca dels arquitectes arreu del territori català, així com a defensar i impulsar la manera certa amb què participem en la vida dels ciutadans i en la cultura del nostre país, construint-la obra a obra, dia a dia.

El programa Mostra d’Arquitectura Catalana neix, a través de la Taula de Mostres, en el si del COAC, recollint l’herència de les Biennals, Triennals, Mostres i Premis d’Arquitectura organitzats per Demarcacions i Delegacions col·legials durant més de 15 anys, basant la seva organització i gestió en eines NTIC i entorns web – See more at: