AMCTAIC: SORTIDA A L’ESCALA I PALAFRGELL

Data: Disabte 10 de maig de 2014
Lloc:  Auditori Pompeu Fabra. Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya. Via Laietana, 39 , 5ª planta 08003 Barcelona
Hora:
18.30 h
Inscripció
: 50,00-55,00€ secretaria@amctaic.org

En aquesta ocasió l’AMCTAIC organitza una sortida de patrimoni industrial, cultural i artístic al Museu de l’Anxova i la Sal, antic escorxador de l’Escala, on la seva directora Lurdes Boix ens explicarà la actual exposició “La industria del gènere de punt a l’Escala”, per desprès acompanyar-nos per la població de L’Escala fins arribar a “La Casa del Pescador” (Cal Cinto Xuà), típica casa de poble de pescadors. En el recorregut ens explicaran l’Alfolí de la Sal (magatzems de Sal), l’antic safareig i anècdotes vàries de la població.
Gaudirem d’un àpat als jardins de la Fundació del Pintor Cuixart, per a continuació fer una visita lúdica, còmoda i agradable per l’edifici seu de la Fundació.
Modest Cuixart i Tàpies, pintor català, que es caracteritza per la experimentació dins de l’art abstracte. Va ser cofundador del “Dau al Set”, juntament amb Joan Brossa, Joan Pons, Antoni Tàpies, Arnau Puig i Joan-Josep Tharrats. Figura cabdal de l’art contemporani català.
Desprès de fer la visita ens dirigirem al Museu del Suro de Palafrugell on comptarem amb les explicacions de primera mà del seu director, Pep Espadalé.
*Inscripció: per assistir-hi, trucar al telèfon 93 780 37 87 o enviar un correu a secretaria@amctaic.org, on us informarem de la forma de pagament.
Les inscripcions es faran per rigorós ordre de rebuda.
La data límit d’inscripció serà el dijous dia 08 de maig.
Preu Soci : 50 €
Preu No Soci: 55 €
Inclou:
Visites guiades exclusives, dinar, assegurança, transport.
Hora i lloc de trobada :
8:30 h Hotel Don Cándido (Terrassa)
9:00 h Plaça Francesc Macià, davant Bar Sandor
Hora i lloc de finalització:
19:30 h Plaça Francesc Macià, davant Bar Sandor
20:00 h Hotel Don Cándido (Terrassa)