IV Fira Masies + sostenibles

web

Dates:17-18 de maig de 2014
Lloc: Sala polivalent de Solsona
Iscripció gratuïta (veure web)

Fira especialitzada en l’autosuficiència de les masies, l’eficiència energètica, la rehabilitació i restauració, bioconstrucció, la salut de l’habitatge, la depuració de les aigües residuals, la gestió dels residus i la mobilitat sostenible.

Una fira on podreu trobar en un mateix espai propostes, solucions i novetats per aconseguir que la vostra masia sigui més eficient, a través de debats tècnics, mostra d’empreses del sector, tallers educatius infantils i per adults com exposicions, demostracions empresarials i excursions guiades pel territori de masies.

Aquesta fira s’emmarca dins del projecte de Masies + Sostenibles, un projecte de cooperació interterritorial dels Grups d’Acció Local de Catalunya (LEADER).