ACTE D’OBERTURA DE LEMES I PRESENTACIÓ DEL GUANYADOR DEL CONCURS PER A LA REHABILITACIÓ DE LA FAÇANA DE PLAÇA NOVA

 

Intervindran a l’acte el degà del COAC, Lluís Comerón, els membres del Jurat, Xavier Olivella, gerent de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà, i Xavier Martí, responsable de Programes Europeus de la Generalitat de Catalunya i coordinador del Projecte MARIE.
La sessió servirà per promoure la importància de la renovació urbana en l’actual context econòmic com a principal motor de recuperació per al sector de l’edificació, així com a activitat que ha de permetre la millora del parc edificat en conceptes tan importants com són la sostenibilitat, l’eficiència energètica, la utilitat funcional i l’impuls de la competitivitat.

Data: dimarts 3 de juny de 2014
Hora: 12.30 h
Lloc: sala d’actes de la seu de plaça Nova, Barcelona
Iscripció prèvia al s.patrimonial@diba.cat