VISITA A CADAQUÉS

DSCN0468

 

 

 

Ens plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dissabte 14 de juny de 2014 i organitzada per l’Anna Albó, vocal de l’agrupació per Girona. 

Complementant la conferència del 10 de juny sobre l’AADIPA a Girona, us proposem una visita al conjunt històric de Cadaqués per tal de comentar sobre el terreny les diferents problemàtiques i propostes de conservació plantejades pel Pla Especial Urbanístic del Conjunt Històric de Cadaqués, guanyador de la primera edició del Premi Europeu AADIPA d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic en la “Categoria C: Planejament”. A més, veurem algunes intervencions realitzades segons els criteris que estableix i d’altres obres presentades a aquesta primera convocatòria del Premi.

El programa previst és el següent:

09:30

Recepció i benvinguda per part del Sr. Joan Figueras, Alcalde de Cadaqués. Sala de Plens de l’edifici de l’Ajuntament de Cadaqués (carrer de Silvi Rahola, núm. 2).Presentació de la jornada sobre el Pla Especial Urbanístic del Conjunt Històric de Cadaqués, acompanyats per l’Antoni Vilanova i la Susana Moya, arquitectes redactors del Pla.

10:15

Visita al conjunt històric de Cadaqués, acompanyats per l’Antoni Vilanova i la Susana Moya, arquitectes redactors del Pla. Mostra d’intervencions realitzades segons els criteris que estableix el PEUCHC: Ribes (Antoni Vilanova i Susanna Moya), Ses Herbes i es Portitxó (Joan Falgueras). Exterior: Finca El Colom, Cases del Passeig, Casa Rahola, Art i Joia, Casa Bathes…

13:00

Finalització de la visita i trasllat fins al següent punt de trobada.

13:30

Visita al paratge Tudela, acompanyats per en Martí Franch, paisatgista autor de la restauració ambiental d’aquest espai.

15:00

Dinar al Restaurant Cap de Creus.

El cost de la visita és de 25€ per als membres de l’AADIPA i de la Demarcació de Girona i de 30€ per a la resta d’assistents.

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans de les dues del migdia de dijous 12 de juny de 2014. És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.

Programa

Butlleta d’inscripció

Documentació