Jornades 100 x 100 patrimoni: 01.- Converses sobre monuments: de l’anàlisi històrica a la intervenció arquitectònica

En el marc dels actes de celebració del seu centenari, el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona organitza un cicle de jornades, gratuïtes 100×100 Patrimoni, on s’abordaran i debatran aspectes determinants del procés de restauració del patrimoni arquitectònic.
El cicle tindrà una durada d’un any (de juny d’enguany a juny de 2015) i s’estructura en dotze jornades amb periodicitat mensual, cada tercer dijous de mes, amb la intenció de provocar Converses sobre Monuments.
La primera sessió se celebrarà el proper 19 de juny de 2014 i versarà sobre l’anàlisi històrica dels monuments i sobre la incidència d’aquest coneixement adquirit en les intervencions posteriors. Per tal d’analitzar aquesta qüestió, s’exposaran les actuacions que s’han dut a terme a la cartoixa d’Escaladei, a la Morera de Montsant i a les ermites de Sant Pere de Madrona, a Berga i de Santa Maria de Sales, a Viladecans.

 

01.- Converses sobre monumentsde l’anàlisi històrica a la intervenció arquitectònica
Data: dijous 19 de juny de 2014
Hora: 18.30 h
Lloc: sala “La Cuina” Espai Francesca Bonnemaison. c/Sant Pere més Baix 7, Barcelona
Inscripció gratuïta: calinscripció prèvia al següent enllaç  on també hi trobareu informació sobre la resta de sessions.
SPAL.jpg                            web.jpg