VISITA A GIRONA I SANT FELIU DE GUÍXOLS

Montaje fotográfico Programa CursetEns plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dissabte 5 de juliol de 2014 i organitzada pel Dr. Arquitecte Ricardo Gómez Val, Director del XXXVIIè Curset, i la Bianca Lázaro, Arquitecta Tècnica membre de l’equip organitzador. Aquesta és la segona visita relacionada amb la temàtica de les Jornades però està oberta a tots els membres de l’AADIPA i als arquitectes col·legiats.

El programa previst és el següent:

09:50

Trobada davant de l’església de Sant Pere de Llorà (Llorà, carretera GI-531, direcció a Les Planes d’Hostoles, Km 12.5).

10:00

Visita a l’església de Sant Pere de Llorà, acompanyats per Lluís Bayona Prats, Cap del Servei de Monuments de la Diputació de Girona.

11:30

Finalització de la visita i trasllat al següent punt de trobada.

12:20

Trobada a l’entrada de la Parròquia de Sant Josep (Avinguda de Lluís Pericot, núm.2, Girona).

12:30

Visita a la parròquia de Sant Josep, acompanyats per Mn. Jordi Reixach.

13:30

Finalització de la visita i trasllat al següent punt de trobada.

14:30

Trobada al restaurant Bahía (Passeig del Mar núm. 17, Sant Feliu de Guíxols).

16:30

Recepció de benvinguda per part de l’il·lustríssim Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, i visita al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, acompanyats per Albert Plà i Gisbert, arquitecte autor del Pla Director del conjunt i de les actuacions de restauració del Palau de l’Abat, la Torre del Fum, la Torre del Corn, l’ascensor, l’exterior de l’absis i el camí de ronda; Salvador Ventura, arquitecte autor de la restauració de la portalada de l’església; Francesc Plà i Josep Bohigas, arquitectes autors de l’Espai Thyssen; i Daniel Freixes, arquitecte autor de l’Espai Metge Rural.

19:00

Fi de la visita i cloenda.

El cost de la visita és de 25€ per als membres de l’AADIPA i de la Demarcació de Girona i de 30€ per a la resta d’assistents. D’acord amb l’article 20.Ú.14º.d de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’Impost sobre el Valor Afegit, aquesta factura estarà exempta d’IVA. 

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans de les dues del migdia del dijous 3 de juliol de 2014. És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.             

Programa

Butlleta d’inscripció

Documentació