Presentació de les subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial a Barcelona

El Consorci de l’Habitatge de Barcelona ha obert la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’habitatge d’ús residencial, amb especial atenció a les obres d’accessibilitat, rehabilitació energètica i patologies estructurals.Així, el Grup de treball Impulsar la Rehabilitació organitza una jornada el 25 de juliol a les 11.30 h al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (a la sala d’actes) per explicar-ne els detalls.La presentació de l’acte anirà a càrrec de Xavier Olivella, gerent de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida, i Jordi Amela, director de Rehabilitació de l’Institut Municipal d’Urbanisme.L’acte comptarà amb la participació de Lluís Comeron, degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya; Josep Gassiot, president de RIME; Enric Vendrell, president del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida; i Adrià Guevara, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona.

L’acte es podrà veure en directe via streaming. És gratuït i cal confirmació d’assistència