III Congrés Internacional ICONIC HOUSES

web

Dates: 22-25 de novembre de 2014
Lloc: La Pedrera, Passeig de Gràcia, 92 . Barcelona
Inscripció: 40-100 € (veure web)

La xarxa Iconic Houses i la Fundació Catalunya-La Pedrera es complauen a presentar el III Congrés Internacional de Iconic Houses, que tindrà lloc el 25 de novembre de 2014 a La Pedrera de Barcelona i inclourà visites prèvies a les cases del 22 al 24 de novembre. El Congrés Internacional Iconic Houses 2014 se centra en les cases-museu del segle XX arquitectònicament més significatives arreu del Mediterrani.

EL Congrés Internacional Iconic Houses és una oportunitat per establir un debat d’alt nivell sobre les necessitats culturals, tècniques i burocràtiques pel manteniment del patrimoni arquitectònic al segle XXI. Un dels nostres objectius és compartir bones pràctiques i solucions per a les dificultats específiques amb què topen tots aquells implicats en la gestió d’una casa-museu del segle XX. Es comptarà amb xerrades sobre i l’accés a cases emblemàtiques de la zona mediterrània, que són amb poca freqüència obertes al públic. La jornada està oberta als professionals de diferents disciplines, als representants d’organismes públics i privats, així com a les persones interessades en tots els àmbits del patrimoni.

PROGRAMA III CONGRÉS INTERNACIONAL ICONIC HOUSES 2014