VISITA A TIVISSA, GANDESA I ASCÓ

FotografiaEns plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dissabte 20 de setembre de 2014 i organitzada per en Dídac Gordillo i Bel, vocal de l’AADIPA per les Terres de l’Ebre.

El programa previst és el següent:

10:20

Trobada davant de l’església Arxiprestal de Sant Jaume de Tivissa (carrer de l’Església, s/n).

10:30

Visita a l’església Arxiprestal de Sant Jaume de Tivissa, amb l’absis gòtic dins de l’actual sagristia i pujada dalt de la volta, acompanyats per en Joan Figuerola, en Joan Gavaldà i en Jordi Romera, arquitectes, i en Joan Alonso, arquitecte tècnic, autors del projecte d’intervenció.

11:45

Visita a les intervencions en l’espai públic del nucli antic de Tivissa, acompanyats per en Jordi Segura Torres, responsable de la Secció de Conservació i Millora del Patrimoni, Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

13:00

Finalització de la visita i trasllat a Gandesa.

13:25

Trobada a l’entrada l’església Arxiprestal de l’Assumpció de Gandesa (plaça de l’Església s/n).

13:30

Visita a l’església Arxiprestal de l’Assumpció de Gandesa, acompanyats per en Joan Figuerola, en Joan Gavaldà i en Jordi Romera, arquitectes, i en Joan Alonso, arquitecte tècnic, autors del projecte d’intervenció.

14:45

Finalització de la visita i trasllat a Ascó.

15:00

Dinar al restaurant Ca l’Escolà (Ctra. Camposines, núm. 57, baixos).

17:00

Finalització del dinar i pujada al castell.

17:15

Visita a les intervencions realitzades al castell d’Ascó, acompanyats per la Vera Hofbauerová, arquitecta autora del projecte de restauració, i en Josep Maria Vila, arqueòleg director de les excavacions.

18:30

Fi de la visita i cloenda.

El cost de la visita és de 15€ per als membres de l’AADIPA i de la Demarcació de l’Ebre i de 20€ per a la resta d’assistents.

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans de les dues del migdia del dijous 18 de setembre de 2014. És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.     

Programa

Butlleta d’inscripció

Documentació