JornadesApp d’aplicacions per a la promoció del patrimoni

web

Dates: 1-3 d’octubre de 2014
Lloc: Caixaforum Girona C/ dels Ciutadans, 19 17004 Girona
Inscripció gratuïta: imprescindible inscripción prèvia

Les Jornades APs’organitzen en el marc del projecte europeu International Augmented Med (IAM), finançat pel Programa de veïnatge de la UE a la Conca Mediterrània ENPI CBC MED 2007-2013, i que té com objectiu promoure l’ús de tecnologies multimèdia per millorar el patrimoni cultural i natural i donar suport a la indústria del turisme.

Durant tres dies, de l’1 al 3 d’octubre, les Jornades APP presentaran les oportunitats que les aplicacions per a dispositius mòbils i la tecnologia de la Realitat Augmentada ofereixen al patrimoni cultural i natural i al turisme.  Experts en aquests àmbits exposaran l’estat de l’art i el potencial que representen aquestes tecnologies per al sector del turisme cultural. Les sessions tècniques es complementaran amb vídeo mapping sobre edificis de caràcter patrimonial de la ciutat de Girona.

Les Jornades APP comptaran amb la participació de tots els socis del projecte IAM i serà el lloc on es presentaran els pilots d’apps desenvolupades en aquest context i les iniciatives premiades en la convocatòria de beques sobre els mateixos àmbits de treball. Una visita a Empúries el tercer dia ens permetrà descobrir les aplicacions de realitat augmentada especialment desenvolupades pel consorci català per aquest jaciment arqueològic.