III CICLE DE DIÀLEGS TÈCNICS SOBRE PATRIMONI ARQUITECTÒNIC, TERCERA SESSIÓ: INTERVENCIÓ EN EL CEMENTIRI DE POBLENOU


141013-C3S3-TargetoPer tercer any consecutiu, l’AADIPA organitza, conjuntament amb l’Àrea d’Activitats Culturals de la Demarcació de Barcelona del COAC, un cicle de conferències/debat al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

La segona sessió corresponent a aquest tercer cicle té per títol Intervenció en el Cementiri de Poblenou: la Capella, la Sala de Juntes (Arxiu) i 5 Panteons del recinte neoclàssic. i anirà a càrrec dels arquitecte Antoni Vilanova i Eduard Simó

Data: dilluns 13 d’octubre de 2014
Hora: 19:00
Lloc: sala d’actes del COAC (Plaça Nova núm. 5, Barcelona)
Inscripció: activitat gratuïta, no és necessària inscripció prèvia.