SORTIDA GUIADA AMB TONI GIRONÈS

Data: 8 de novembre de 2014
Lloc: Artesa de Segre, Guissona  i Montornès del Vallès
Inscripció: Consulteu amb vicsecretaria@coac.cat

La Delegació d’Osona del COAC, com a activitat complementària a l’exposició ‘ESPAI, MATÈRIA: VIDA I LLOC’, el 8 de novembre es farà una sortida per visitar diferents obres de Toni Gironès: Espai transmissor del túmul/dolmen megalític de Seró (Artesa de Segre); Parc arqueològic de l’antiga IESSO romana (Guissona) i Jaciment romà de Can Tacó (Montornès del Vallès).

Per tal d’optimitzar la sortida i les despeses, els que estigueu interessats en l’activitat ens ho hauríeu de comunicar, a vicsecretaria@coac.cat , abans del 10 d’octubre, per valorar la possibilitat d’organitzar un autobús pels desplaçament, així com el dinar.

Us recordem que l’exposició es pot visitar fins el 8 de novembre a la sala d’exposicions de la Delegació. L’horari és de dilluns a dijous de 9 a 1 del matí, i de 3 a 2/4 de 5 de la tarda; i divendres de 9 a 2 del matí. Per a més informació www.arquitectes.cat/ca/espai-i-materia-vida-i-lloc