La fusta en la rehabilitació d’edificis

web

Data: 27 d’octubre de 2014
Hora:16:00-20:00
Lloc: Recinte Modernista de Sant Pau, Barcelona
Inscripció gratuïta: Cal inscripció prèvia

La fusta és un material de construcció històric, llargament oblidat en les universitats i entre els professionals, que darrerament ha recuperat tot el valor i prestigi que es mereix com a material estructural. Sigui en la rehabilitació de velles estructures, sigui substituint estructures degrades, la fusta està cada dia més present en l’activitat rehabilitadora i poc a poc es va introduint en la nova construcció per les seves qualitats mecàniques i com a material sostenible per excel·lència.
Al llarg d’aquesta Jornada, farem una passejada pel material, per la seva història i presència en la regió mediterrània, i després en endinsarem en la seva diagnosi i en la seva rehabilitació. Una visió ràpida d’un material tan present i tan desconegut.

Programa-Fusta-RehabiMed