Seminari Noves tecnologies aplicades a la documentació del patrimoni arqueològic

Data: 13-14 de novembre de 2014
Lloc: Tarragona
Inscripció gratuïta: Cal inscripció prèvia

Coordinat per Josep Maria Macias (investigador de l’ICAC) i Josep Maria Puche (Unitat de Documentació Gràfica de l’ICAC), es durà a terme a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el primer dia, i la seu de l’ICAC el segon dia.

Les jornades inclouen tretze conferències. De l’ICAC hi intervenen, a més de Josep Maria Macias i Josep Maria Puche, Paloma Aliende i Iñaki Matias, de Unitat de Documentació Gràfica de l’ICAC. La inscripció a aquest seminari és gratuïta i està oberta a tots els públics, però cal confirmar la plaça.

El seminari s’inscriu dins del subprojecte de recerca de Josep M. MaciasI+D HAR2012-36963-C05-02-MArqHis “Modelos constructivos y urbanísticos de la Arquitectura de Hispania: definición, evolución y difusión. Del periodo romano a la tardía antigüedad”.

14tecnolog