100 años con Alejandro de la Sota

Inici:18 de novembre de 2014
Fi: 16 de gener de 2015

Dubdelegació del Govern Civil a Tarragona

Subdelegación del Gobierno de España Pl. Imperial Tarraco, 3 Tarragona

De dilluns a diumenge, de 9 a 19:00 hores. Per concertar visites a altres espais de l’edifici caldrà concertar hora per a una visita guiada a la direcció de correu electrònic: exposota.tarragona@seap.minhap.es

Les visites guiades es faran en dos torns els dissabtes a les 10:30 i a les 12:30 hores.

Entrada gratuïta.

web

L’exposició ens mostra un recorregut per la línia del temps on es poden veure, per ordre cronològic, obres com el Poble d’Esquivel, el Govern Civil de Tarragona, el Gimnàs Maravillas, la Casa Domínguez, Correus de Lleó, els habitatges a Alcudia i la Central Lechera Clesa, tot amb plànols originals, fotografies, maquetes i mobiliari.