Premi Lluís Carulla 2014

web

El Premi serà atorgat a un projecte cultural que, dins l’àmbit de la llengua catalana, les arts i/o el pensament, constitueixi una aportació innovadora que contribueixi a l’enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes.
La convocatòria és oberta a particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.
Per optar al Premi cal presentar, necessàriament, una justificació i memòria del projecte, així com un pla de viabilitat econòmica i tècnica, un calendari d’execució i les mesures per a l’avaluació dels resultats. Es poden presentar avals tècnics, acadèmics o professionals, sobre la seva rellevància, oportunitat o repercussió en l’àmbit del projecte.
La memòria ha de presentar el pressupost total del projecte i quin és el percentatge que es pensa finançar amb l’import del premi. També cal especificar amb quines altres fonts de finançament o patrocinadors es preveu finançar la resta del projecte.

Objectiu
El premi està destinat a impulsar projectes culturals en els diversos àmbits de la llengua catalana, les arts i el pensament.
Dotació

El premi, únic, està dotat fins a 100.000 euros.

Termini de presentació
El termini de presentació acaba el dia 25 de març. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte públic a mitjans de novembre.