ACE.Jornada tècnica: Intervenció en Patrimoni Històric

web

Data: Dijous 5/02/2015
Lloc: Aula Màster (Edifici A3) campus nord UPC Barcelona
Horari: 9,30h a 14h
Inscripció: 10€ (Socis ACE i UPC Alumni Prèmium gratuït) a info@consultorsestructures.org o al 93 401 18 88

Programa:

9,30h-9,40h Presentació, Josep Baquer

9,40h-10,00h , Introducció teòrica,  Josep Baquer

10,00h-11,00h: “La importància de la tomografia de resistivitat elèctrica 3D en la diagnosis, el disseny i el control de la consolidació del terreny mitjançant injeccions de resina expansiva” Daniel Lasalle Borrás, Geòleg, GEOSEC ESPAÑA SL

“Consolidació de terreny mitjançant injeccions de resina expansiva en obres de patrimoni: L’església de La Inmaculada -Las Inviernas (Guadalajara)”
Luigi Matichecchia, Enginyer de Camins, GEOSEC ESPAÑA SL

11,00h-11,30h Pausa cafè

11,30h-12,30h: Presentació d’actuacions de Mapei, Joan Lleal: Responsable de la Promoció de la Prescripció d’IBERMAPEI S.A

“Intervencions estructurals a l’església de Santa Maria de Matadars al Pont de Vilomara” Joan Closa Pujabet. Arquitecte i Cap del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local. Marilena Gràcia Suñé. Arquitecta Tècnica de l’SPAL.

“Recuperar la solidesa.  Tècniques d’intervenció en edificis històrics, Esglèsia del  Seminari Major de Comillas” Mónica Silva Arquitecta de la Oficina Tècnica de SACYR.

“ Restauració de la cúpula del pavelló de Sant Rafael de l’Hospital de la Santa creu i Sant Pau de Barcelona” Jordi Bernuz i Manel Fernández, Arquitectes i socis de l’ACE.

11,30h-12,30h: “Sistemes de Consolidació i Estabilització de Murs de Fàbrica mitjançant Morters de Cal NHL” René Machado Lopez. Director Tècnic Kimia en la Península Ibérica.

 “Consolidació i Estabilització del Bastió de Santa Maria del Recinte Emmurallat de l’Alcúdia a Palma de Mallorca” Gabriel Cárdenas Serrande. Arquitecte tècnic i Llicenciat en Història de l’Art. Departament Tècnic Refoar

13,30h-14,00h Torn obert de paraula